Cégeknek

Egy változatos és befogadó munkakörnyezet megteremtése fontosabb, mint valaha és az eltérően gondolkodó, érző és cselekvő munkatársak összehangolása komoly előnyt jelenthet egy vállalat számára.

Ugyanakkor a sokféleséget mint konfliktusforrást is jól ismerjük, ami nehéz, kihívásos helyzeteket is teremthet.

Mert mindannyian mások vagyunk.

Más közegben nevelődtünk, eltérő nyelveket beszélünk, másképp gondolkodunk.

Aztán mindenkiben ott dolgoznak sérelmek, az élete során átélt nehéz helyzetek, amik különböző triggereket bújtatnak el bennünk, mások számára láthatatlanul.

Végül pedig ott vannak az egyéni szokásaink, amiket akár mániává is tudunk fejleszteni, beszéljünk akár csak a reggeli kávéról és az esetleges hiánya által kiváltott feszültségről, vagy arról, hogy hol van a tollak helye az íróasztalon.

Ezekről a különbségekről, illetve a belőlük fakadó frusztrációról nyitottan beszélni nehéz, például egy csapatépítő vagy kommunikációs tréning keretében, hiszen nem akarjuk még véletlenül se megbántani kollégáinkat, és magunkat felvállalni sem egyszerű. Sokszor nem is feltétlenül szükséges.

Ezekre nyújthatnak megoldást a MáSzínház cégeknek kínált programjai, ahol speciális, színházi és történeti alapú tréningek keretében fejlődünk együtt kollégáikkal.

Előadások

Különös

Különös

6-10 éveseknek és szüleiknek

Színházi nevelési előadás
70 perc

Tovább