Adó 1% felajánlásra

Szállj be Te is egy elfogadóbb és nyitottabb világ megteremtésébe!

Ajánld fel adód 1%-át a MáSzínházat fenntartó AppArt Egyesület (adószám: 18659685-1-13) részére, ITT!

Hiszel abban, hogy az embert a tettei teszik azzá, aki? Hogyha a másikhoz nem előítélettel, hanem őszinte partnerséggel fordulsz, akkor fantasztikus dolgok jöhetnek létre? Vagy, hogy mindenkiben ott rejtőzik valami értékes? 

Akkor egy rugóra jár az agyunk! :) Mi itt a MáSzínháznál a fogyatékossággal élők nagyobb fokú társadalmi elfogadásért dolgozunk, komplex, inkluzív, részvételi- és művészeti eszközökkel, elsősorban színházi projektek megvalósításával. Hogy ez mégis mit jelent?

  • Heti rendszereséggel képességfejlesztő foglalkozásokat tartunk, ahol ember – emberrel alkot együtt, függetlenül az egyének fogyatékosságban való érintettségétől.
  • Ezzel helyszínt és keretet teremtünk annak, hogy mindenki rájöjjön: hasonlóbbak vagyunk egymáshoz, mint azt elsőre hinnénk.
  • Az inkluzív színházi előadásaink során ezt, a partnerségben rejlő potenciált mutatjuk be, ezzel is tovább erősítve a megismerés és esélyegyenlőség gyakorlati alkalmazását.

Ennek most Te is részese lehetsz, ha rendelkezel az 1%-odról! Ezt pedig egész egyszerűen megteheted, méghozzá május 22-ig! Mutatjuk a folyamatot és hogy mit kell tenned!

Ez a három perces folyamat Nekünk többet számít, mint hinnéd! Már 1 felajánlásból jut:

  • egy művésztanár egy foglalkozás megtartása után járó tiszteletdíjára;
  • vagy egy osztályterem-színházi előadásunk stábjának utaztatására egy közeli, de nem budapesti iskolába;
  • inkluzív színházi előadásunkban játszó, értelmi fogyatékossággal élő színész kollégánk tiszteletdíjának felére;
  • egy hétre elegendő kéztörlő papírra a Ráday utca 50. alatt található otthonunkba, ahol hetente több mint 400 ember fordul meg.

Kérjük, hogy csatlakozz a felelősen gondolkodók táborához, és ha fontosnak tartod a munkánk, segítsd a Te 1%-od felajánlásával.

Az online nyilatkozat kitöltése ITT érhető el! 

Köszönjük!

g