Adó 1% felajánlásra

Ha te is hiszel abban, hogy minden ötlet, minden ember, minden újdonság megér egy próbát - támogasd a munkánkat!

Ajánld fel adód 1%-át a MáSzínházat fenntartó AppArt Egyesület (adószám: 18659685-1-13) részére, ITT!

Volt már veled úgy, hogy azt érezted, senki se hisz benned? Vagy épp a céljaidban? Hogy azt mondták, neked ez nem fog menni, felesleges próbálkoznod... nos, ha valamiben mások az értelmi fogyatékos emberek, mint a tipikusan fejlődő embertársaik, az az, hogy többen nem hisznek az ő lehetséges sikerükben.

Nem így a MáSzínház közössége! :) 19 évvel ezelőtt azzal kezdte meg Bakonyvári L. Ágnes alapító a munkát, hogy elhitte: a drámában sikereket érhetnek el a résztvevő értelmi fogyatékos fiatalok. Azóta is tettünk már közösen próbákat, rengeteget: inkluzív színházra, cirkuszra, közös táborozásra. Persze, hogy volt, ami nem sikerült - de megtanultuk megünnepelni, hogy bátrak voltunk, és tettünk vele egy próbát. Aztán amikor sikerült? Azt a büszkeséget nem tudjuk leírni.

Mi itt a MáSzínháznál azért dolgozunk, komplex, inkluzív, részvételi- és művészeti eszközökkel, elsősorban színházi projektek megvalósításával, hogy mindenki lehessen bátor, merjen, kísérletezzen, álljon fel a kudarcból, és élje meg a sikereit. Hogy ez mégis mit jelent?

  • Heti rendszereséggel képességfejlesztő foglalkozásokat tartunk, ahol egyéni és közösségi kihívások elé állítjuk a résztvevőinket a dráma, színház, tánc, képzőművészet, báb és cirkusz területén.
  • Mindezt úgy, hogy biztonságos teret teremtünk a kísérletezésre, az új élmények megélésére és az azokra való reflektálásra.
  • Foglalkozásaink bemutatói és inkluzív színházi előadásaink során pedig megmutatjuk azokat a közös, kemény munkával elért eredményeinket, amikre a legbüszkébbek vagyunk.

Hiszel benne, hogy minden és mindenki megér egy próbát? Támogasd a kísérleteinket azzal, hogy rendelkezel az 1%-odról! Ezt pedig egész egyszerűen megteheted, méghozzá május 21-ig! Mutatjuk a folyamatot és hogy mit kell tenned!

Ez a három perces folyamat Nekünk többet számít, mint hinnéd! Már 1 felajánlásból jut:

  • egy művésztanár egy foglalkozás megtartása után járó tiszteletdíjára;
  • vagy egy osztályterem-színházi előadásunk stábjának utaztatására egy közeli, de nem budapesti iskolába;
  • inkluzív színházi előadásunkban játszó, értelmi fogyatékossággal élő színész kollégánk tiszteletdíjának a harmadára;
  • egy hétre elegendő kéztörlő papírra a Ráday utca 50. alatt található otthonunkba, ahol hetente több mint 400 ember fordul meg.

Kérjük, hogy csatlakozz a felelősen gondolkodók táborához, és ha fontosnak tartod a munkánk, segítsd a Te 1%-od felajánlásával.

Az online nyilatkozat kitöltése ITT érhető el! 

Köszönjük!