Támogatás adománnyal

A MáSzínházat az AppArt Egyesület nevű civil szervezet működteti. A 2020-21-es évadunkra tervezett teljes költségvetésünk körülbelül 30 millió forint, amelynek 85%-át pályázatokon elnyert támogatások teszik ki.

A pályázati források projektek megvalósítására szólnak. Legjobb esetben ezek egy tizedét fordíthatjuk az általános működésünkkel kapcsolatos költségekre, mint a bérleményünk díja és rezsiköltsége, átalakítási-felújítási-javítási költségek, a menedzsment négy tagjának fizetése és járulékai, illetve pályázati jelentkezési díjak.

Ezek előteremtésében adhatsz nekünk segítséget támogatóként egyszeri, illetve rendszeres adománnyal.

 

Ha a lentiektől eltérő összeggel szeretnél támogatni bennünket, vagy nem szeretnél bankkártyát használni, átutalással is adományozhatsz:

AppArt Egyesület - 16200106-11570882 (MagNet Bank)

 

Most két projektünket közvetlenül is támogathatod!

A MásKÉPp 2000 Ft-os adománnyal a 2021-22-es évadra tervezett, átfogó, a munkánk hatását mérő kutatás megvalósulását támogathatod, aminek az előfutára a MásKÉPp - Együtt. A fogyatékosságról közérthetően blogsorozatunk.

A Szerelmesekönyv 3000 Ft-os adományoddal Különös című komplex színházi nevelési előadásunkat támogathatod; egész pontosan azt, hogy az előadást elvihessük nehéz sorsú gyerekeknek, ingyenesen. Ehhez a célunkhoz az előadás alapjául szolgáló Szerelmesekönyv szerzője, Csernus Ági is hozzájárult azzal, hogy annak 200 példányát ajánlotta fel nekünk, hogy támogatóinkat megajándékozhassuk!

Budapesti átvételi lehetőség és postázás kapcsán e-mailben egyeztetünk adományozóinkkal.

Támogatás adománnyal

Támogatói vélemények