Támogatás adománnyal

A MáSzínház egy inkluzív színház. És ez számunkra már sokkal többet jelent annál, hogy elfogadjuk és partnerként kezeljük az értelmi fogyatékos résztvevőinket és kollégáinkat.

Minden egyéniségnek más típusú figyelemre van szüksége;mmindenkit másképp kell biztatni abban, hogy képes elérni a célját; mindenkinek mást jelent az, hogy fejlődik; és mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, amik felülírhatják a várakozásainkat.

Azért dolgozunk, hogy minden hetente hozzánk járó ember, minden előadásunkban játszó színész, minden tanárunk és önkéntesünk, és minden néző és résztvevő megélhesse: ő nem egy a sokból. Hanem egy egyéniség a sokaságban.


Segíts nekünk abban, hogy minél több emberhez eljuttathassuk ezt az élmény a következő évadban is.

 

Ha adód 1%-nak felajánlásával segítenél, jelöld meg fenntartónkat, az AppArt Egyesületet! Adószám: 18659685-1-13

 
Szívesen tennél többet is?

 

Sikeresen pályázatainknak köszönhetően tartunk heti rendszerességű foglalkozások értelmi fogyatékos és tipikus fejlődésű embereknek, hozunk létre színházi előadásokat, és viszünk színházi nevelést iskolákba. Legjobb esetben ezeknek a forrásoknak egy tizedét fordíthatjuk az általános működésünkkel kapcsolatos költségekre, mint a bérleményünk díja és rezsiköltsége, átalakítási-felújítási-javítási költségek, a menedzsment négy tagjának fizetése és járulékai, illetve pályázati jelentkezési díjak.

Ezek előteremtésében adhatsz nekünk segítséget támogatóként egyszeri, illetve rendszeres adománnyal.

 

Itt találod a segédletet, hogy rendszeres adományozónkká válhass!

Támogatás adománnyal

Támogatói vélemények