Támogatás önkéntességgel

Mit adsz te a MáSzínháznak, ha önkéntes leszel nálunk?

A MáSzínházban, 2005-ös alapítása óta, működésünket nagyrészt önkéntesek munkája teszi lehetővé. Segítik foglalkozásaink résztvevőit abban, hogy minél nagyobb mértékben hozzá tudjanak járulni a közös alkotáshoz. Beépítik színházi előadásaink díszleteit, a nézőteret. Kedvesen fogadják nézőinket színházunkban, hogy az előadás nyújtotta élményen túl, a belépéstől a távozásig megélhessék a nyitottságot és az elfogadást.
De vannak olyan önkénteseink is, akik a fordításban, az online kommunikációban, vagy épp a pénzügyi táblázatok vezetésében segítik a munkánkat.

Mit adhat neked, ha önkéntes leszel a MáSzínházban?

Miközben támogatod fogyatékkal élő játszóinkat a programjainkon, fejlődhetsz a speciális igényű emberek elfogadásában és képessé válsz úgy segíteni, hogy közben
partneri viszonyt alakíts ki a társulat tagjaival.

Ráadásul, ha középiskolás vagy, az iskolai közösségi szolgálatodat is töltheted nálunk! ;)

Támogatás önkéntességgel

A foglalkozásokon segítői feladatokat vállalókat év közben egy mentor folyamatos szakmai és emberi támogatása segíti, aki figyelemmel kíséri a hozzá tartozó önkéntesek jelenlétét és állandó kapcsolatot ápol velük.

Havi-kéthavi esetmegbeszélések során az önkéntesek megoszthatják azokat a nehézségeket, problémákat, amik megoldásában segítséget várnak a MáSzínház szakembereitől.

Támogatás önkéntességgel

Támogatói vélemények