Különös

Színházi nevelési előadás
70 perc

Szia. – Szia. – Szomorú vagy? – Miért gondolod, hogy szomorú vagyok? – Látszik. – Tényleg? – Igen. – Még senki nem vette észre. – Miért vagy szomorú?

Csernus Ági és Hídvégi András Szerelmesekönyv című kötetében két Figurka találkozik egymással. Az egyik kicsit más, mint a többiek. Ha őt kérdezik, nagyon más. De a másiktól kapott figyelem eléri azt, hogy a legtisztább gyermeki nyitottsággal tudjanak ők egymás felé fordulni.

Vajon ez sikerülhet egy szürke irodában is, két felnőtt embernek is? Hát ha a Figurkák segítenek? Pláne, ha a résztvevő gyerekek?

Honnan tudjuk, mit érzünk? Hogyan tudjuk kifejezni az érzéseinket? Miért és hogyan változik ez, amikor idősebbek leszünk? Ezekről a kérdésekről játszunk és gondolkodunk együtt.

Családoknak 6-10 éves gyerekkel, diákcsoportoknak 2-3. osztályosoknak ajánljuk!

 

Az előadás létrehozását az Emberi Erőforrások Minisztériuma, és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő támogatása tette lehetővé.

 

SZAKMAI ÉRDEKLŐDŐKNEK (előadó-művészek, drámapedagógus, gyógypedagógusok) szakmai jegy igénylés Meszes Timi kommunikációs munkatársnál az m.timi@mas-zinhaz.hu címen.

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Nemzeti Tehetség Program

Stáblista

BORBÁLA: Demeter Orsi
ISTVÁN: Inoka Péter
BÁB: Csernus Ági
JELMEZ, KELLÉK: Juhász Nóra
DRAMATURG: Hajós Zsuzsa
A RENDEZŐ MUNKATÁRSA; BÁBTRÉNER: Pájer Alma Virág
RENDEZŐ: Márton Gábor Csaba

Visszajelzések