Kertkapcsolat

Minden pénteken, 16:00

Helyszín: Kisterem
Férőhely: 12

KertKapcsolat. Kapcsolódni a világhoz, egymáshoz és önmagunkhoz – a természetben és a természet által: ez a legfőbb célunk ezeken a foglalkozásokon. Természeti képekkel, a növények, állatok és természeti jelenségek világából vett szimbólumokkal és archetípusokkal dolgozunk drámajátékok és kreatív alkotó folyamatok során, hogy általuk önmagunkról, saját erőforrásainkról és lehetőségeinkről is mélyebb ismereteket szerezzünk. De nemcsak a foglalkozások terét és témáit adja a természet: kimozdulunk a MáSzínházból, és keressük azokat a tereket, kapcsolódási pontokat, ahol a nagyvárosban is megélhető módon tudunk rácsodálkozni a természet szépségére, rendjére, gazdagságára. A foglalkozások egy részét szabad téren, közparkban, ligetben, kertben tartjuk majd, és nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, de a felhőkétől sem.

Akadálymentes leírás: 

Szereted, amikor a napfény simogatja az arcod? Szereted, amikor az eső kopog a kapucnidon? Szeretsz fákat megölelni, a tenyeredben gesztenyét szorongatni, csigával szemezni, avarban gázolni? Szeretsz együtt játszani másokkal? Néha te is tornádó vagy, máskor pedig szelíd szellő? Téged is zavar, ha szemetet látsz a fű között?

Ha igen, akkor köztünk a helyed!

Ebben a csoportban a természetben és a természettel fogunk játszani. Sokat tanulunk majd a világról és saját magunkról is, de közben azon is dolgozunk majd, hogy egy kicsit jobb hellyé tegyük a világot.

Tarts velünk!

A foglalkozásokat vezeti: Benyhe Bernát