Cirkusz - Betelt!

Minden csütörtökön, 16:00

Helyszín: Nagyterem
Férőhely: 13

Cirkusz: varázslat, az emberi teljesítőképesség határát súroló fizikai és szellemi erő, megmagyarázhatatlan ügyesség. Elérhetetlennek ható képességek az átlagember számára. Vajon mennyire az az értelmi fogyatékossággal élő, esetleg mozgásukban is korlátozott emberek számára? Mi azt mondjuk: semennyire!

Ez a szociális cirkusz megközelítésének az alapja. Nem abból indul ki, hogy mit nem tudsz megcsinálni, hanem arra kíváncsi, hogy miben vagy jó. A résztvevők megélhetik, hogy mi mindenre képesek, és ezt meg is mutathatják másoknak, amelynek következtében nő az önbizalmuk és javul az önértékelésük. 

A 2023-24-es évadban a megmutatkozás helyett a fejlődés kerül újra a fókuszba: a cirkusz készség és képességfejlesztő hatását speciális eszközökkel aknázzuk ki, alkalmazva a SpinPoi © és az akadálymentes zsonglőrködés módszertanát.

 

Az első foglalkozás dátuma a a 2023-24-es évadban: 2023. szeptember 21. csütörtök

Havonta egyszer pedig  itt az ideje egy jó kis családi cirkusznak! Na, nem a veszekedős fajnának; sokkal inkább a közösen játszós, önmagunk határait keresgélős és átlépős, felszabadult cirkuszolásnak.

A foglalkozásokat vezeti: Márton Gábor Csaba