Számít a Más! - színházi nevelési előadások diákcsoportoknak

Három színházi nevelési programunkra hirdetünk kedvezményes részvételi lehetőséget 8-21 éves fiatalok csoportjainak! Nem csak a korosztály, de az előadások témái is roppant széles körűek: az érzelmek tudatosításától a sérültség iránti érzékenyítésen át az online jelenlét témájáig kínálnak programokat.

Számít a Más! - színházi nevelési előadások diákcsoportoknak

Pályázat iskolai, tanodai csoportoknak!

Három különböző színházi nevelési előadásunkra hirdetünk most pályázati lehetőséget általános iskolai és középiskolás csoportoknak (a műfajról bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak!). A résztvevő fiatalok csoportos kedvezményes jegyekkel, 0 és 2300 Ft közötti összegért vehetnek részt komplex színházi nevelési előadásainkon, 75-180 percben. Az előadások között van, amit a elviszünk a pályázó iskolájába (Budapesten belül), a többire a MáSzínházba (1092 Budapest, Ráday utca 50.) várjuk a csoportokat.

A megpályázható előadások és a pályázat keretében kiválasztásra kerülő csoportok maximális száma:

BeReal

Komplex színházi nevelési előadás, amelyben az előadás és a drámapedagógiai részek egy egységet alkotnak (180 perc, egy szünettel),
https://mas-zinhaz.hu/eloadas/bereal
Téma: Énkép, online lét, social media
Helyszín: MáSzínház (1092 Budapest, Ráday utca 50.)
Korosztály: 14-16 évesek
Kedvezményes csoportos jegyár: 2300 Ft/fő, IX. kerületi iskolák diákjainak 1800 Ft/fő
Kiválasztásra kerülő csoportok tervezett száma: 4
 

Carlo

Komplex színházi nevelési előadás, amelyben az előadás és a drámapedagógiai részek egy egységet alkotnak (180 perc, egy szünettel),
https://mas-zinhaz.hu/eloadas/carlo
 
Téma: Megküzdési stratégiák a másolt, örökölt minták és a környezeti hatásokkal szemben
Korosztály: 12 éven felüliek
Helyszín: a résztvevő osztály, csoport saját terme

FONTOS: erre az előadás csak IX. kerületi iskolák, tanodák hátrányos helyzetű csoportjainak jelentkezését várjuk! A nyertes pályázó csoportok ingyenesen vehetnek részt a programon Ferencváros Önkormányzata támogatásának köszönhetően.
Kiválasztásra kerülő csoportok tervezett száma: 4

 

Különös

Inkluzív, komplex színházi nevelési előadás, amelyben az előadás és a drámapedagógiai részek egy egységet alkotnak (75 perc, szünet nélkül)
https://mas-zinhaz.hu/eloadas/bereal
Téma: Érzelmek tudatosítása, másság elfogadása
Korosztály: ideálisan 8-10 évesek
Helyszín: a résztvevő osztály, csoport saját terme
Kedvezményes csoportos jegyár: 1800 Ft/fő, IX. kerületi iskolák diákjainak 1500 Ft/fő
Kiválasztásra kerülő csoportok tervezett száma: 4
 
Szívesen fogadunk jelentkezőket Budapesten kívülről is, de őket csak a bázisunkon áll módunkban fogadni, és útiköltséget téríteni nem áll módunkban.
 

A kedvezményes részvételi lehetőségeket az Emberi Erőforrások Minisztériuma / Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Ferencváros Önkormányzata és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően tudjuk biztosítani.

Sikeres pályázat esetén

A sikeresen pályázó csoportok:
    • Kedvezményes csoportos jeggyel, vagy térítésmentesen vehetnek részt az előadáson.
 
Mit vállalnak a támogatást elnyert pályázók?
    • Az egyeztetett előadás alkalmakra időben érkeznek / fogadják a színházi nevelési szakembereket iskolájukban, minimum a vállalt létszám 80%-val.
    • A kísérő tanár regisztrál a szinhazineveles.hu-n és ott véleményt fogalmaz meg a színházi nevelési programról a részvételt követő 10 napon belül.
    • A résztvevő diákközösség tagjai egy űrlapon véleményt fogalmaznak meg a színházi nevelési programról a részvételt követő 30 napon belül.
    • Részvételükről hírt adnak az intézmény online felületein (honlap, közösségi oldalak).

A jelentkezési határidő sajnos már lejárt. 

Ha bármelyik programunk iránt érdeklődik,  további tájékoztatás kérhető Bakonyvári L. Ágnestől a +36-20-237-0744-es telefonszámon, illetve a b.agnes@mas-zinhaz.hu címen.