(F)Ess neki!

Minden szombaton, 10:00

Helyszín: ONLINE
Férőhely: 12
Havidíj: 6 000 Ft

Bátran jelentkezhettek ebbe az új csoportunkba, a részvételhez ugyanis nincs szükség semmiféle előképzettségre vagy különleges tehetségre.

Az elsődleges célunk ugyanis a képzőművészetek segítségével történő ÖNKIFEZEJÉS.

Az év folyamán különböző képzőművészeti ágakba kóstolhatnak bele a csoport tagjai: a firkákon, rajzokon, lenyomatokon át eljutunk a festmények létrehozásáig, a kollázs- és montázskészítésig, a szobrok, fotók készítésének technikáját/ titkát is igyekszünk közösen megfejteni. Fontosnak tartjuk az EGYÜTT ALKOTÁS élményének megtapasztalását.

Az ALKOTÁS, a különböző képzőművészeti technikákat kipróbálása közben nemcsak a résztvevők finommotorikája fejlődik, hanem egymás közötti kommunikációjuk hatékonysága is.

Hiszünk abban, hogy a műalkotások létrehozásán keresztül a csoport TAGJAI JOBBAN MEGISMERIK ÖNMAGUKAT ÉS TÁRSAIKAT. Nő a KREATIVITÁSUK és az önbizalmuk.

Terveink szerint az évet kiállítással zárjuk majd.

 

A foglalkozások a vírushelyzetre való tekintettel online valósulnak meg. A járvány levonulását követően a foglalkozások helyszíne a MáSzínház (1092 Budapest, Bakáts tér 3.), amelynek IX. kerületi bázisát a Ferencváros Önkormányzatával kötött együttműködés értelmében kedvezményes áron bérli.

A csoport működését a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ támogatja.

A foglalkozásokat vezeti: Szabó Hanna