Apák fiai

Inkluzív színházi előadás
60 perc

Szia Uram! Elkéstél, de nem baj. Járt itt egy jóképű srác, meg egy kecses csávó, és egy herceg, egy farkas, egy pingvin, egy öcs, egy báty, egy tiszteletbeli férfi, meg jó néhány apa. Apák is jártak itt. Megbeszélték az előző életüket, a friss és a régi híreket, családi eseményeket, majd a jó hangulatú társalgás és a Sexiest man of the year frizura elkészülte, a szakáll- és bajusz igazítás után a kuncsaftok tovább álltak, átadva a széket a szerepeiknek, akik szintén valami változásra vágynak. Talán a teliholdra és a holdfogyatkozásra. Örülök, hogy megjöttél végre. Kávét vagy sört?

Apák fiai

Inkluzív színházi előadás

Bemutató: 2018. december 21.

Az előadás időtartama 60 perc. Az előadáshoz kapcsolódó feldolgozó program 14-18 éveseknek 75 perc.

Az előadáshoz kapcsolódó FELDOLGOZÓ FOGLALKOZÁSon a hiba-kultúránkat vesszük górcső alá a történet szereplőit vizsgálva. Hogyan viszonyulunk a saját hibáinkhoz? És másokéhoz? Hogyan tudunk túllépni ezeken? Mi történik azután, ha hibáztunk? Miért félünk a hibázástól? Melyek a megbocsátható hibák? És léteznek-e megbocsáthatatlanok?

Az előadás létrejöttét a Nyílt Társadalom Alapítványok és a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

 

SZAKMAI ÉRDEKLŐDŐKNEK (előadó-művészek, drámapedagógus, gyógypedagógusok) szakmai jegy igénylés Márton Gábor Csabánál az m.gabor@mas-zinhaz.hu címen.

Nyílt Társadalom Alapítványok
Nemzeti Kulturális Alap

Stáblista

TOMI: Németh Csaba Péter
MIKI: Szabó Mátyás Péter
LEÓ: Szederkényi Sámuel
OLIVÉR: Takács Gergő
DRAMATURG: Bíró Bence
LÁTVÁNY: Juhász Nóra
RENDEZŐ: Márton Gábor Csaba
SÚGÓ: Szalóki Emília
SEGÍTŐ: Bakonyvári András

Műsoron

Visszajelzések