HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Szervusz!
​De jó, hogy itt vagy! 
JELENTKEZZ TE IS!

MáSzínház. MáSzínház? Más Színház? Egy másik színház? És akkor milyen az egyik? És a másik? Másmilyen? Mitől más? És mitől színház? Mindegyik színház más. Ez itt egy másság-színház, kérem szépen?

Hát jó.

Ne is mismásoljunk tovább. Egyike - másika, embere válogatja, ki, mitől más. Mi abban vagyunk kicsit mások, hogy talán nehezebben megy a tanulás, mint másoknak.
Lassabban és kevesebbet, de leginkább másképp sajátítunk el az életünk során, mint mások. Fogyatékkal élünk. Más-más hiányosságokkal, persze, hiszen mindannyian mások vagyunk.Legalább egy dologban azonban nagyon is hasonlítunk. A MáSzínház szeretetében. Színházat csinálunk, alkotunk, próbálunk, játszunk és akkor aztán végképp Mások vagyunk.

Mert mi vagyunk a MáSzínház. Gyere, nézz be hozzánk egy kicsit!

Megsúgom, nem is annyira más…csak figyelj!


HÍREK a MáSzínházból 


3.171.564 Ft-ot gyűjtöttek úszóink és támogatóink a KépMásra a Swimathonon!

Immár hivatalos: 18 csodálatos nőnek, valamint a barátaiknak, családtagjaiknak és ismerőseiknek, illetve a MáSzínház tanárainak, tagjainak, szüleinek és követőinek köszönhetően összesen 3.171.564 Ft gyűlt össze arra, hogy KépMás című előadásunkat játszhassuk a 2017-18-as évadban!

Elképesztő, igazából szóhoz sem lehet jutni ezek után... szavak helyett álljon itt azoknak az embereknek a neve, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre: a nagyszerű úszóink Balassa Gabriella, Borics Zsófia, Cziffer Vera, Erdei Orsolya, Ficze Gabriella, Gulyás Melinda, Kiss Bea, Kontler Dorka, Kovács Nico, Kucsinka Gabriella, Ökrös Anna, Rácz Zsuzsa, Somogyi Eszter, Szabolcs Judit, Tóth-Bernát Réka, Tutorné Guba Adél, Várfalvy Emőke és Weiszhauptné Fodor Ágnes mellett az előadás játszóinak, Demeter Orsinak, Terhes Hannának, Bakonyvári Barbarának, és itt újra Réka és Dorka, akik játszóként úsztak.

Akik pedig hol a háttérből, hol oldalról, de ha kellett, elölről dolgoztak a kampány sikeréért: az előadás rendezőasszisztense Jozifek Zsófia, a kommunikációt támogató Balla Dávid és Márton Gábor Csaba és a társulat és a szurkolói csapat vezetője Bakonyvári L. Ágnes, akit a MáSzínház további tanárai, segítői és támogatói követtek a rigmusban!

És persze Bakonyvári Krisztina, aki nem csak az előadás rendezője, de a Swimathon kampányunk kampányfőnöke is volt, akihez akár a játszók, akár az úszók, akár a munkatársak, akár az érdeklődők fordulhattak bármikor - mindig segítette, hogy irányban maradjunk, és még túl is jussunk a célon.

KÖSZÖNJÜK!

https://2017.swimathon.hu/16-307-441-ft-adomany-gyult-ossze-a-swimathon-2017-en/

Van hetente néhány óra szabadidőd? 

Esetleg nyáron egy heted? 

Szívesen önkénteskednél egy színházi szervezetnél, ahol értelmi fogyatékossággal élő fiatal felnőttekkel dolgozunk együtt?

Ha szeretnél többet megtudni, csak töltsd ki az alábbi űrlapot, és megkeresünk a részletekkel!

Minimum egy foglalkozás megjelölése szükséges. A TÁNC ÉS MOZGÁS, valamint a SZÍNÉSZBŐRÖND foglalkozások beteltek!
Köszönjük, hogy érdeklődsz a MáSzínházban folyó munka iránt! Hamarosan jelentkezünk!

Még fejlődünk... :)

Új honlapunk jelenleg is fejlesztés alatt áll. Amennyiben van bármilyen meglátásod, ötleted, ha van olyan, amiről szívesen olvasnál itt, nagyon hálásak leszünk, ha megírod nekünk!

Az űrlapot sikeresen elküldted!

TÁMOGATÓINK