Weboldal címe
Weboldal alcíme
ELEGYEDŐ Fesztivál
JELENTKEZZ TE IS!

Vegyél részt a   HIVATALOS PREMIEREN

2018. október 19-én, 19.00 órakor a Premier Kultcaféban!

"Mit kezd magával egy lány akkor, hogyha szép, de nem akar az lenni?"

"Amire én vágynék, az ma már nem lehetséges."

"Nem szeretném, ha más azt gondolná, hogy nem vagyok nőből."

A KépMás - Próbálom túlkiabálni magam című inkluzív színházi előadás próbafolyamatában öt nő vett részt. Meséltek magukról, a vágyaikról, az álmaikról, arról, hogy hogyan találják meg a helyüket az életben. Megismerhetjük különbözőségüket, hogy hogyan gondolkoznak ők a nőiességről, más emberekről, a színészetről és, hogy mindezek mennyire függnek attól, ha valaki épnek, vagy sérültnek születik.

Balla Dávid az előadásról készített dokumentumfilmjét hivatalosan 2018. október 19-én, 19.00 órakor mutatjuk be a Premier Kultcaféban. A 47 perces dokumentumfilm vetítése után Kiss Bea, a Kossuth Rádió riportere beszélget a film és az előadás alkotóival, valamint meghívott szakértőkkel.


Az online jegyigénylést 2018.10.18.-án 13.30-kor lezártuk, mivel minden kiadható jegy elkelt / érkezett rá foglalás.

A korábban lefoglalt, de 2018.10.18.-án 18.00 óráig nem fizetett helyeket felszabadítjuk. A szabad jegyeket a helyszínen, a Premier Kultcafé jegypénztárában lehet megvásárolni 1.100 Ft-os áron 2018.10.19-én 18.30-tól.

ELEGYEDŐ Fesztivál - Te hol elegyedsz a legnagyobb sokféleségben?

Az ELEGYEDŐ Fesztivál fél éven át tartó programsorozata budapesti és környéki grafikusokat, színházi szakírókat, középiskolásokat, családjaikat, kultúrafogyasztókat, normálisakat, extravagánsakat és konzervatívokat hoz össze a MáSzínház értelmi fogyatékossággal élő színészeivel, elmesélve és feldolgozva a társulat 13 éves történetét. Piknikezünk, beszélgetünk, játszunk, színházat- és filmet nézünk, vagy épp alkotunk, együtt. Közelebb egyMáshoz.

Az I. ELEGYEDŐ Fesztivál tervezett programjai:

OKTÓBER 19. – Ne bámuljanak már! Dokumentumfilm bemutató a Premier Kultcaféban (1085 Budapest, Üllői út 2-4.)

DECEMBER 20. - „Apák fiai” munkacímmel készülő új inkluzív színházi előadásunk bemutatója az AppArtban (1077 Budapest, Wesselényi utca 73.)

2019. TAVASZA -

  • ELEGYEDŐ Piknik a Margit-szigeten
  • Szakmai hétvége előadó-művészeti területen és értelmi fogyatékossággal élő emberekkel dolgozó szakembereknek az AppArtban

(1077 Budapest, Wesselényi utca 73.)


A fesztivál programjai a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával valósulnak meg.